Emma Sofie Thye

Revisor HD(R)

Emma er ansat som revisor i vores revisionsafdeling. Emma varetager opgaver i forbindelse med regnskabsafslutninger og erklæringer. Hun har en uddannelse i HD i regnskab og økonomistyring fra SDU i Kolding.

"Jeg har altid vidst, at jeg har skullet arbejde med tal og økonomi".

Jeg har altid fundet glæde i den umiddelbarhed som tal og økonomi indebærer, og hvordan det kan bruges som redskab i hverdagen. Derfor er revisionsvejen den helt rigtige for mig. Her får man lov til at fordybe sig i regnskaber samtidig med at man får et sammenspil med de mennesker, der står bag tallene.

I min fritid nyder jeg meget samvær med mine nærmeste og venner. Jeg kan godt lide at være fysisk aktiv gennem løb og vandreture, men jeg sætter også pris på en aften på sofaen med et strikkeprojekt.

CV

2020 – nu: HD i regnskab og økonomistyring, SDU i Kolding

2023 – nu: Revisorassistent, Attent

2020 – 2023: Revisor Trainee, PwC

2016 – 2019: Naturvidenskabelig studentereksamen, STX, Rødkilde gymnasium