Køb, salg og leje af erhvervsejendomme

Undgå ubehagelige overraskelser og lad os være din sparringspartner.

Vi står klar til at give dig juridisk rådgivning uanset, om du skal købe, sælge, leje eller udleje erhvervsejendom. Lad os hjælpe dig med at gennemgå alle forhold, inden du underskriver, så du får den bedst mulige løsning for dig.

Køb og salg af erhvervsejendom

Der er flere ting som bør gennemgås inden du køber eller sælger. Her er især de indledende forhandlinger vigtige, og vi kan gennemføre en due diligence, så du får et overblik over dine rettigheder og forpligtelser. Når der skal indgås kontrakter, kan vi gennemgå dem og forhandle på dine vegne – selvfølgelig i samarbejde med dig.

I samarbejde med vores revisorer, kan vi også se på mulighederne for at optimere skat og moms, og sørge for at du ikke beskattes mere end nødvendigt ved salg.

Handel af ejendom gennem selskab

Der kan være klare fordele ved at handle en ejendom gennem et selskab for både køber og sælger. Hvis selskabet som ejer ejendommen overdrages i stedet for selve ejendommen, undgår man tinglysningsafgift og beskatning, fordi skatten først bliver udløst, når ejendommen afstås.

Der kan dog omvendt være nogle risici forbundet med denne fremgangsmåde, og derfor anbefaler vi altid en grundig gennemgang af de juridiske og finansielle forhold. Lad vores dygtige team af jurister og revisorer hjælpe med det.

Hjælp til leje af erhvervsejendom

Reglerne om leje, herunder erhvervsleje, er komplekse nok til at mange virksomheder oplever tvister med en udlejer i løbet af deres levetid. Vores erfaring siger os, at de fleste af disse tvister kan undgås med den rette rådgivning eller tilpasning af lejeaftalen, inden du skriver under. Er der uenigheder, forhandler vi også gerne vilkårene på plads, så du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed.

Vil du udleje din ejendom, er det mindst lige så vigtigt at beskytte din investering mod mislighold og dyrt vedligehold. Er uheldet sket, forhandler vi gerne på dine vegne ved uenigheder eller opsigelse af lejer.

 

 

Har du brug for rådgivning omkring leje eller udleje af fast ejendom?

Kontakt os gennem formularen herunder, så ringer vi til dig så hurtigt som muligt.