Line Rühne Devantier Lausdahl

Revisorassistent

Line er en del af vores erhvervsservice og sidder primært med bogføring, afstemninger og moms. Hun er uddannet kontorassistent med speciale i administration, og har erfaring med biladministration, forsikringssager samt debitor og kreditor.

”Jeg er meget struktureret, hvilket er en fordel, fordi jeg også godt kan lide at have mange bolde i luften. Jeg brænder for udvikling og jeg har det bedst med at vide hvem kunden er, når jeg udfører deres arbejde.

Jeg bor i Ikast med min mand og vores søn. Jeg bruger meget tid sammen med min familie og så spiller jeg håndbold. Jeg er altid frisk på en snak om superligafodbold”.

CV

2022 – nu: Revisorassistent, Attent

2019 – 2022: Kontorassistent med speciale i administration, Ejner Hessel

2017 – 2019: Kontorelev, Ejner Hessel

2013 – 2016: Student fra Ikast-Brande Gymnasium