Budgettering og rapportering

Planlægning i tæt samarbejde med dig

Når vi hjælper dig med budgettering og rapportering, vil vi altid forsøge at optimere planlægningen og processerne. Det sker altid i tæt samarbejde med dig, så du beholder det fulde overblik.

Budgettering

Virksomhedens budget fungerer som en prognose for, hvordan man tror fremtiden ser ud. Det er et udgangspunkt, som man holder de faktiske resultater op imod, og det handler om at koordinere de mål, du har for din forretning.

Vi kan hjælpe med at udarbejde dit budget og afgiver erklæringer på det, hvis bank eller investorer kræver det.

Rapportering

En økonomisk rapportering er fundamentet for de økonomiske beslutninger, der skal træffes i en forretning. Men det er oftest her de interne ressourcerne i mindre virksomheder slipper op. Det kan være en omfattende opgave, og et af de mest fornuftige områder at outsource.

En rapportering deles som regel op i tre dele: Formulering af mål, løbende indsamling af økonomiske data samt vurdering og justering af resultater. Det er en udarbejdelse af den økonomiske tilstand i din virksomhed, og både du, banken og eventuelle investorer får et økonomisk overblik. 

En del af forretningsudviklingen

Budgettering og rapportering er en del af vores rådgivning, når vi hjælper virksomheder med deres forretningsudvikling. Skal vi også rådgive dig? Kontakt os gennem formularen herunder for en uforpligtende snak.