Rådgivning om finansiering

Er der styr på budgettet og regnskabet?

Det er vigtigt, at der er styr på budgettet og regnskabet når du skal i banken eller søge finansiering andre steder. Lad os hjælpe dig med at stå skarpt og forberede dig på de spørgsmål du kan få i banken eller fra investorer.

Har du brug for finansiering?

I en levende virksomhed vil der fra tid til anden være behov for at ændre i din virksomheds finansieringsstruktur. Måske du udvider eller står overfor omstruktureringer som kræver en tilførsel af kapital.

Vi ved hvordan din virksomhed bliver en attraktiv kunde, og vi kan hjælpe dig med at se på hvilke fordele og ulemper, der er ved egenkapital og fremmedkapital. Det er vigtigt at du får mest mulig værdi ud af din finansiering.  

Brug os som din uvildige rådgiver

Når du bruger os som rådgiver, får du det klare og uafhængige overblik af din virksomheds økonomiske situation. Vi kan hjælpe dig med at lægge dit budget og sørge for, at det er kvalitetssikret.

Vi står også gerne for kontakten til banker og investorer – selvfølgelig i tæt samarbejde med dig. Derudover fokuserer vi også på, hvordan din virksomheds egenkapital løbende kan optimeres.

Skal du i banken?

Kontakt os for en uforpligtende snak, hvis du har behov for finansiering. Vi klæder dig på til dit møde med bank og investorer.