LØVETÆMMERNE

Tag investorerne med storm!

Stå skarpt, når du skal søge finansiering af din virksomhed eller have investorer med om bord. Gør som Trine fra Party In A Box, da hun hev investorer i land i Løvens Hule: Lad LØVETÆMMERNE hjælpe dig med at brænde igennem.

LØVETÆMMERNE er et samarbejde mellem personer, som er eksperter inden for hver deres felt. Sammen med dem når du ind til kernen i din virksomhed, får styr på tallene og bliver forberedt til at stå foran investorerne – uanset om det er i eller udenfor Løvens Hule.

Der er mange forskellige muligheder for funding og kapitalfremskaffelse, og LØVETÆMMERNE kan hjælpe dig med at få fokus det rigtige sted hen, blive skarp på tallene og teste dig inden du skal til møde eller foran kameraet.

Fyr op under vækstraketten

Du har succesfuldt skabt en etableret virksomhed og er nu klar til næste skridt.

LØVETÆMMERNE er klar til at hjælpe dig med at finde den ønskede kapital og de kompetencer, som kan sikre den ønskede vækst. Dine behov afhænger af virksomhedens udgangspunkt, mål og ønsker.

Du kan vælge den store pakke hvor tre skarpe LØVETÆMMERE gør dig klar til dit pitch. Men hvis du i forvejen har styr på dine nøgletal og din kerneforretning, kan du vælge at blive syretestet, så du er klar til kritiske spørgsmål.

Scroll videre ned ad siden for at se hvad LØVETÆMMERNE kan gøre for dig eller download folderen med alle mulighederne.

Download folder

Du har én chance

Uanset om du kastes for løverne på åben skærm, eller om du skal ind i en anden hule og søge kapital, sparring eller samarbejde, så skal du have styr på dit shit!

Du har én chance for at overbevise investorerne om, at de skal engagere sig i dig og din forretning. LØVETÆMMERNE forbereder dig fra start til lige inden du skal ind og pitche din forretning. En samlet pakke indeholder:

  • Styr på tallene: Indledende møde og overblik. Budgetgennemgang
  • Kend din kerne: Kerneforhold og berettigelse på markedet. Pitch indhold og “spørgetime” prep
  • Brænd igennem: Tackling af nerver. Træning i pitch og performance
  • Test dit shit: Generalprøve med testpanel. Feedback og gode råd
  • Last touch: Justering af pitch. Final peptalk

 

Læs mere om den samlede pakke i LØVETÆMMERNES folder.

 

Download folder

Få hjælp, hvor du har brug for det

Shiner du foran andre, men har brug for sparring på dine tal? Eller kan du dine rapporteringsskemaer til fingerspidserne, men bliver du nervøs i dit pitch?

LØVETÆMMERNE kan hjælpe dig, der hvor du har behovet. Kontakt Lena Boel på lena@boelbrandbusiness.dk eller på 28 83 51 31 for at høre mere om, hvilket forløb LØVETÆMMERNE anbefaler til dig.

Syretest

Overvejer du at stille op i Løvens Hule? Skal du pitche foran et investor-panel? Eller er du på vej i banken for at søge kapital? Og vil du gerne være helt sikker på, at du har styr på dit shit?

Med syretesten har du mulighed for at teste din pitch og dit svarberedskab. LØVETÆMMERNE giver dig feedback og gode råd til, hvordan du bedst muligt forbereder dig videre til din kommende performance.

Op til 5 minutters pitch 15 minutters spørgetime 10 minutters feedback.

Pris: 2.500 kr. ekskl. moms.

Test før showtime

Du er forberedt til fingerspidserne og har styr på alt dit materiale. Men inden showtime vil du gerne teste din pitch, dit svarberedskab og mærke, hvordan kroppen reagerer i den spændte situation.

LØVETÆMMERNE tærsker dig igennem de nysgerrige og kritiske spørgsmål, du potentielt kan møde fra investorer, fonde og banker.

Op til 10 minutters pitch 30 minutters ”spørgetime” 20 minutters feedback.

Pris: 8.000 kr. ekskl. moms.

Finansieringsstrategi og kapitalrejsning

Fik du ingen kapital med fra investorrunden? Fortvivl ikke! Der findes nemlig mange andre finansieringsmuligheder. Vores kapitaljæger, Pernille Puck, kender mulighederne og hjælper dig med at lægge en ny plan, som får dig i mål.

Behov ift. forretningsplan/-model, finansieringsplan og budgetter. Kvalitetssikring af materiale. Revideret ”Kapital Roadmap”.

Pris: 10.500 kr. ekskl. moms og evt. kørsel

Eller

To timers afklarende møde

Pris: 2.500 kr. ekskl. Moms og evt. kørsel

Læs mere her

Eksperterne bag LØVETÆMMERNE

Thomas Søgaard, ” Talknuseren”

Attent er et statsautoriseret rådgivningshus med kontorer i Vejle og Skovlund. Vi tilbyder alt indenfor revision, jura, rådgivning, GDPR og meget mere.

Hos Attent får du kvalitet og et engagement udover det sædvanlige. Vi leverer altid full value, hvor DU er i centrum uanset virksomhedens størrelse.

Attent fokuserer på små og mellemstore virksomheder, og har hjulpet kendte iværksættervirksomheder, som MySelfie og Party In A Box. Iværksætterne fik styr på tallene til deres investorpitch og Attent bistår stadig virksomhederne efter opnået investering.

Lena Boel,” Potentialevrideren”

BOEL Brand & Business udvikler mennesker og de virksomheder, de er en del af.

Gennem professionel rådgivning indenfor forretningsudvikling, strategisk sparring og branding får virksomhederne hjælp til at udnytte deres fulde potentiale.

På tværs af brancher rådgiver BOEL Brand & Business alt fra veletablerede og anerkendte brands og virksomheder til nye, spirende iværksættere, og har bl.a. hjulpet Party In A Box med udvikling af konceptet og forretningsmodellen.

Med BOEL Brand & Business får du en medspiller, som hurtigt sætter sig ind i virksomhedens situation, udfordrer, provokerer og frem for alt fremhæver uudnyttet potentiale.

Dorthe Hansen Carlsen, ” Troværdighedstærskeren”

HansenCarlsen tilbyder træning i kommunikation, lederskab & personlig gennemslagskraft.

Dorthe Hansen Carlsen er skuespiller og har derudover diplom i ledelse. Dén kompetence-kombi bruger hun til træning af:

  • Ledere, der vil være bedre til at tale med deres bestyrelse og medarbejdere
  • Teams, der vil være bedre til at tale sammen
  • Foredragsholdere, der vil være bedre til at tale foran andre.

 

Træningen går ud på at skabe klar kommunikation, strategisk formidling og troværdigt tilstedevær.

HansenCarlsen træner også ny-ledere og iværksættere – og har bl.a. trænet Party In A Box i at indtage rummet, levere en autentisk pitch og brænde igennem med sit budskab.

Pernille Puck, ”Kapitaljægeren

Pernille Puck er specialist i at sammensætte og løse finansieringsopgaver, og er din sparringspartner til at styrke adgangen til kapital.

Med mange års erfaring fra den finansielle sektor, samt Vækstfonden, har Pernille Puck stor indsigt i de problemstillinger, som virksomheder kan stå i, når der skal skaffes kapital. Pernille Puck hjælper dig med at skærpe din forretningsplan og finansielle tal, så finansieringsplanen kan blive en realitet.

Som fagspecialist ruster Pernille Puck dig til at fremskaffe den vigtige, nødvendige og rigtige kapital, så din forretningsplan kan blive en succes. Hun drager gerne sit store kendskab og netværk aktivt ind i jagten på lån, egenkapital eller støtteordninger.

Brænd igennem foran investorerne

Kontakt Lena Boel på lena@boelbrandbusiness.dk eller på 28 83 51 31 for at høre mere om, hvilket forløb LØVETÆMMERNE anbefaler til dig.