Skal du sælge eller omstrukturere?

Træf din beslutning på et oplyst grundlag.

Det er en stor beslutning at sælge eller omstrukturere sin virksomhed, og det er vigtigt at få fastlagt den korrekte værdi. En værdiansættelse sker i et samarbejde mellem vores revisorer og jurister, som gennemgår alle forhold, der skaber værdi i din virksomhed.

Hvad danner grundlaget for en værdiansættelse?

Der er flere faktorer, der påvirker værdien af din virksomhed. Man kigger blandt andet på regnskabet, for at se på hvor god virksomheden er til at tjene penge.

Man ser på virksomhedens værdier/aktiver, samt virksomhedens goodwill, der ligger i den knowhow og i eventuelle patenter og rettigheder, som eksisterer i virksomheden. Derudover ser man også på virksomhedens baggrund og historik.

Hæv værdien med salgsmodning

I en salgsmodning handler det om at lukke de huller, som en potentiel køber ser som en risiko. Det kan være udokumenterede processer eller arbejdsgange og viden, der kun eksisterer hos ledelsen og medarbejderne.

Vi hjælper dig med at dokumentere alle processer, så al viden er tilgængelig. Jo mere synlig din virksomheds viden er, jo højere værdi har den.

Det betaler sig altid i den sidste ende

Det kan være godt givet ud at lade os gennemgå virksomhedens forhold, inden du inviterer potentielle købere indenfor. Vores revisorer og jurister arbejder tæt sammen om at gennemgå kontrakter, regnskaber og processer, så alt står skarpt.

Kontakt os for en uforpligtende samtale