Forretningsudvikling hos Tina Lykkegaard

Fra opstart på Instagram til eget brand

Da Tina Lykkegaard tog sin uddannelse som holistisk hudterapeut, oprettede hun en instagramprofil for at få budskabet ud. Nu sælger hun sit eget hudplejebrand, som man både kan finde på hendes egen webshop og hos udvalgte forhandlere.

Attent har været med som sparringspartner siden forretningen var en enkeltmandsvirksomhed og produkterne fyldte tre hylder.

“Jeg har en filosofi om, at jeg skal lave det, jeg er bedst til – og Attent laver 100% det, de er bedst til”.

Tina Lykkegaard

Se videoen

Sparring med Attent giver værdi til virksomheden

Da Tina Lykkegaard tog kontakt til Attent havde hun lige indrettet garagen til sin webshop. Nu har Tina sit eget hudplejebrand og flere ansatte i sine erhvervslokaler, hvor hun driver sin webshop fra.

Samarbejdet med Attent indeholder både sparring og forretningsudvikling, men også outsourcing af bogholderiet, for som hun siger: ”Alt, hvad jeg kan skubbe over til Attent, det gør jeg”.

En god sparringspartner

Som selvstændig i en enkeltmandsvirksomhed, kan man mangle en sparringspartner, som kender ens forretning godt nok. Her har Tina Lykkegaard gjort brug af statsautoriseret revisor, Thomas Søgaard, når hun har haft brug for sparring:

“Jeg ringer ret ofte til Thomas for at høre om det er en god ide, jeg har fået […] og så sidder han der med sin store lommeregner, hvor jeg kan høre det klikker”, siger Tina.

”Hvis han så siger, at det ikke er så god en ide, så prøver jeg ’Thomas hvad så hvis vi gør sådan her’? Så han er altid ret god at sparre med”.

”Attent har også hjulpet med prissætning på mine produkter”

De fleste selvstændige ved, at prissætning på sine ydelser eller sine produkter, kan være noget af det sværeste. Den endelige pris kan nogle gange være en blanding af hvad man tror kunderne vil betale, og hvilke omkostninger der reelt er:

”En ting er hvad jeg tror, vi skal tage for det (..) jeg sjusser mig nok frem til det. Der er Thomas benhård og sætter to streger under det, vi skal tage for produkterne”, fortæller hudeksperten.

"Jeg ville helt vildt gerne have vidst, da vi startede...

” – at jeg bare skulle have givet den her regnskabsopgave videre med det samme. I starten brugte jeg tid på at nørde tal, og jeg er ikke god til tal. Jeg er ikke god til hele den del”, fortæller Tina Lykkegaard og understreger vigtigheden af, at hun hellere vil bruge sin tid på det, hun er bedst til.

Vil du også udvikle din forretning sammen med Attent?

Send os en besked via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.