Din revisor i Trekantområdet

Lad din virksomhed vokse

Det er vigtigt, at din virksomhed får de bedste betingelser for at vokse og trives. Vores mål er, at du får det bedste ud af din virksomhed med vores kompetencer i ryggen. Med hovedkontor i Vejle er vi det relevante valg, når du vil finde en statsautoriseret revisor i Trekantområdet.  

Du kan bruge os til revision, rådgivning om forretningsudvikling, strategi og sparring samt budgettering og rapportering for at nævne enkelte services. Du kan også outsource bogføring og lønadministration til vores erfarne og effektive revisorassistenter. 

Med os, som din revisor i Trekantområdet, får du glæde af alle vores in-house kompetencer, som også indebærer vores juraafdeling. Uanset om det er selskabsret, kontrakter eller medarbejderforhold, så har vi kompetent rådgivning klar til dig, når du har brug for det.  

Derfor bør små virksomheder have en revisor

Der hersker myter om, at det ikke er nødvendigt med en revisor til små virksomheder. Og det er rigtigt, at mange mindre virksomheder kan fravælge revision. Dermed kan de også fravælge en autoriseret revisor, men det er ikke altid den bedste beslutning for din virksomhed.  

Hvad med strategi, rådgivning og sparring? Det er bare tre ud af mange gode grunde til, at det er en god ide med en revisor til mellemstore og små virksomheder.

Herudover ser vi også oftere at virksomhedernes banker kræver en autoriseret revisor, selvom de lovgivningsmæssigt kan fravælge dette. 

Selvom du har fravalgt revision af dit årsregnskab, kan du stadig bruge vores kompetencer og vores erfaring med blandt andet forretningsudvikling. Vi er i kontakt med mange forskellige brancher, og vi kender til udviklingsmulighederne for mellemstore og små virksomheder.

Vi holder øje med udviklingsstøtte fra det offentlige, og vi kan hjælpe dig med at gøre din virksomhed klar til at søge penge fra investorer og pengeinstitutter.  

Små virksomheder med den rigtige revisor, kan hurtigere vokse sig større. 

Jeg har brug for rådgivning

Revision og juridisk rådgivning under samme tag

Vores valg, om at have revision og juridisk rådgivning under samme tag, er taget med udgangspunkt i dine behov.

Vi vil gøre virksomhedsdrift nemt for vores kunder. Det er ikke blevet nemmere at drive virksomhed i Danmark. Tværtimod bliver det mere og mere kompliceret med flere regler og lovgivninger, som du skal leve op til. Ny bogføringslov, nye regler for digitalisering, GDPR-lovgivning, nye skatteregler, hvidvaskloven osv.  

Det betyder et større behov for rådgivning fra både revisor og jurist, for at kunne navigere i det danske erhvervsliv. Derfor har vi samlet revision og rådgivning under samme tag. Vores styrke er den tværfaglighed, der er på vores kontor – og den kommer dig til gode. 

Når vores kunder bruger os til strategi og sparring, har vi derfor også et mere helstøbt billede, som gør, at vi kan rådgive med et andet udgangspunkt.

Som revisions- og rådgivningshus kan vi meget mere end bare se på tal. Vi ser muligheder og sammenhænge. Men vigtigst af alt, så ser vi din virksomhed, som du gerne vil have den, og arbejder ud fra det.  

Velkommen hos Attent. 

Bliv kunde i dag

Få en revisor i Trekantområdet

Udfyld kontaktformularen – så hører du fra os hurtigst muligt.