Find din lokale revisor i Billund

Få en revisor der kender dit lokalområde

Har du virksomhed i Billund og omegn, og har du brug for en godkendt revisor? Attent er placeret i både Vejle og Skovlund ved Varde, så vi er tæt på dig, når du har brug for det. Med Attent får du en revisor, som kender Billund og området godt.

Vi forstår de udfordringer, du kan stå med, og vi kan være din samarbejdspartner i at se muligheder og udvikle din forretning. Vi tror på det gode netværk, og på at vi sammen kan få det bedste ud af din virksomhed.

Du får ikke kun en revisor i Billund-området, du får også en sparringspartner, som gerne vil se dig lykkes.

Hos os er relationerne vigtige, og vi kan love dig, at du får en nede-på-jorden rådgivning og et kvalitetssikret arbejdet. Som lokale revisorer kender vi Billundområdet godt samtidig med, at vi er opdaterede på den seneste lovgivning både fra EU og indenfor landets grænser. Vi kan hjælpe dig med at navigere i de muligheder, du skal gøre brug af, for at lykkes med din forretning.

Få en bogholder til Billund

Sidder du selv med bogholderiet om aftenen? Eller overvejer du at ansætte en bogholder til at sidde hos dig i Billund? Du kunne få din egen bogholder hos os i stedet for.

Vi har medarbejdere som kan klare alle opgaverne omkring dit bogholderi, lønadministration og afstemninger. Du kan også sagtens få en bogholder ud til Billund, når du har brug for det.  

Vores kunder er virksomheder, som kan se fordelene i at outsource bogholderiet. Det kan være dyrere at ansætte en bogholder selv, og der er ofte ikke timer nok til en hel stilling. Når du vælger at outsource bogholderiet til os, har du erfarne og dygtige hænder til at varetage bogføringsopgaverne. Det betyder, at du kan fokusere på andre dele af driften af virksomheden.

Brug din tid der, hvor den giver mest mening. Så sender vi en bogholder til Billund, hvis det er det, der giver mening for din virksomhed.   

Skriv til os nu for at få en bogholder til Billund. 

Skriv til os her

Bogføringsløsning i Billund

Uanset om du selv sidder med din bogføring i Billund, eller om du har en ekstern bogholder til at varetage bogføringen, så er der mange fordele at hente, ved at lade os klare opgaverne for dig.

Du får adgang til vores digitale knowhow om de bedste bogføringsløsninger, og vi kan også hjælpe dig med at automatisere din virksomheds bogføring. 

Det er ikke ligegyldigt hvilket bogføringssystem, du har. Nogle systemer passer bedre til visse brancher end andre. Du behøver ikke at sætte dig ind i hvilket system, der bedst kan klare din bogføring – det kan vi rådgive dig om. Samtidig sikrer vi, at din virksomhed overholder reglerne i den nye bogføringslov.  

I de mindre lokalsamfund som Billund, kan det være svært at finde lokal hjælp til bogføring. Lad en af vores bogholdere overtage opgaven, så får du mere tid til det, du er god til. 

Få bogføring i Billund

Kontakt os her

Udfyld kontaktformularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt.