Statsautoriseret revisor i Vejle og Skovlund

Der er meget mere end bare revision, som vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Attent er din samarbejdspartner, når du har brug for en revisor til din enkeltmandsvirksomhed eller dit selskab. Vi løser alle opgaver, fra du opretter din virksomhed, til du har brug for at udbetale løn til din første medarbejder, indberette moms eller have foretaget revision af dit regnskab.

Har du brug for en digital revisor, hjælper vi dig også med at digitalisere så meget som muligt. Til digitalisering af dit bogholderi, kan vi hjælpe dig med at finde frem til det program, som passer til lige præcis din virksomhed.

Vi hjælper dig med alle områder indenfor regnskab og skat: Revision, skatterådgivning, lønadministration, bogholderi, moms m.m. Kontakt os for at høre mere, eller læs mere om vores økonomiske ydelser i kategorierne herunder.

Revisor til enkeltmandsvirksomheder og selskaber

Vores kunder kommer fra alle brancher og i alle størrelser. Selvom du ikke nødvendigvis synes, du har brug for en revisor til din enkeltmandsvirksomhed, er der meget mere end revision vi kan hjælpe dig med.

Vi er lokalt til stede i Vejle og Skovlund, og har du brug for en digital revisor, kan vi også være det.

Har du brug for en lokal revisor?

Det er vigtigt at finde en revisor, som kender det område, din virksomhed opererer i. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig omkring dine behov. Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.