Statsautoriseret revisor i Vejle og Skovlund

Der er meget mere end bare revision, som vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Attent er din samarbejdspartner, når du har brug for en revisor til din enkeltmandsvirksomhed eller dit selskab. Vi løser alle opgaver, fra du opretter din virksomhed, til du har brug for at udbetale løn til din første medarbejder, indberette moms eller have foretaget revision af dit regnskab.

Har du brug for en digital revisor, hjælper vi dig også med at digitalisere så meget som muligt. Til digitalisering af dit bogholderi, kan vi hjælpe dig med at finde frem til det program, som passer til lige præcis din virksomhed.

Vi hjælper dig med alle områder indenfor regnskab og skat: Revision, skatterådgivning, lønadministration, bogholderi, moms m.m. Kontakt os for at høre mere, eller læs mere om vores økonomiske ydelser i kategorierne herunder.

Hvornår skal man have en statsautoriseret revisor?

Selskaber i Danmark er som udgangspunkt omfattet af revisionspligt. Det vil sige, at selskaber skal have tilknyttet en godkendt revisor, som kan være enten registreret eller statsautoriseret revisor.

Virksomheder der er pålagt at have en revisor, er blandt andet børsnoterede selskaber, finansielle virksomheder eller virksomheder som overstiger to af tre følgende nøgletal i to på hinanden følgende regnskabsår:

• Nettoomsætning, 8 mio. kr.
• Balancesum, 4 mio. kr.
• Antal ansatte, 12 stk.

Herudover er der enkelte specialbrancher, som har andre nedre grænser end ovenstående, men det vil gælde for flertallet.

 

Udover ovenstående lovmæssige krav til, hvornår et selskab er underlagt revisionspligt, kan der i jeres selskab være andre forhold som gør, at I bliver nød til at have jeres regnskab revideret af en statsautoriseret revisor. Eksemplerne herpå kunne være følgende:

• Det fremgår af jeres vedtægter
• En investor kræver det som en del af deres investering
• Jeres bank/øvrigt kreditinstitut kræver det, som en del af låneaftalen
• Jeres leverandører kræver det for at vil handle med jer
• Mv.

 

Mindre virksomheder kan fravælge revision, hvis de ikke overskrider ovenstående grænser indenfor balancesum, nettoomsætning og antal ansatte. Kontakt os, hvis du er i tvivl om din virksomhed er revisionspligtig.

Kontakt os her

Hvad kan man bruge en revisor til?

Det kan være en hjælp at have en revisor med på sidelinjen. Der er nemlig mere i en statsautoriseret revisor end revision af regnskaber. Vi hjælper blandt andet mange virksomheder med forretningsudvikling, finansiering, skatteoptimering samt strategi og sparring.

Som statsautoriseret revisor i Vejle og Skovlund, har vi et stærkt netværk i lokalområdet, som kommer dig til gode, når vi ser på mulighederne for udvikling af din virksomhed.

 

Revisor til enkeltmandsvirksomheder og selskaber

Vores kunder kommer fra alle brancher og i alle størrelser. Selvom du ikke nødvendigvis synes, du har brug for en revisor til din enkeltmandsvirksomhed, er der meget mere end revision vi kan hjælpe dig med.

Vi er lokalt til stede i Vejle og Skovlund, og har du brug for en digital revisor, kan vi også være det.

Har du brug for en lokal revisor?

Det er vigtigt at finde en revisor, som kender det område, din virksomhed opererer i. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig omkring dine behov. Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.