Få mere værdi med en lokal revisor i Varde

Nære relationer er altafgørende...

…både når det kommer til os som mennesker og til vores virksomheder. Leder du efter en revisor i Varde, skal du derfor læse videre, for vores kendskab til lokalområdet er kun til din fordel. Attent er en af de få revisionsvirksomheder, som har statsautoriserede revisorer i Varde kommune.

Verner Kristensen har i mange år serviceret sine kunder i Varde-området med bogføring, lønadministration m.m. gennem sin virksomhed, Partner Erhvervsservice. Siden Verner i 2022 valgte at blive en del af Attent, har han fået selskab af revisor Camilla Kikkenborg Nielsen og revisorassistent Birgitte Bennetsen.

Sammen udgør de det team, som du møder, hvis du vælger Attent som din revisor i Varde. Herudover er teamet supporteret af vores Vejle-kontor, hvor der sidder forskellige kompetencer indenfor revision, jura og anden rådgivning.

“Vi møder kunderne hvor de er, og ser deres behov. At vi selv er lokale betyder, at vi har en god føling med, hvad der rører sig hos vores kunder”, fortæller Camilla Kikkenborg Nielsen. Hun er Attents repræsentant ved netværksmøder i ProVarde erhvervsudvikling, som arbejder for erhvervslivet i Varde kommune: “Der er så meget værdi at hente hos andre virksomheder, når vi vil hinanden det bedste”, fortæller hun.

Revision af virksomheder i Varde

Tillid er nøglen, når det kommer til dit valg af hvem, der skal varetage revisionen af din virksomhed. Herunder skal der også være en tillid til de kompetencer, som kræves af det vigtige arbejde omkring dit årsregnskab og en grundig revision.

I Vardeområdet findes der ikke så mange statsautoriserede revisorer, og i statsautorisationen ligger der et kvalitetsstempel for det arbejde, vi udfører for dig og din virksomhed.  

Attent hjælper dig med at få det bedste ud af din virksomhed. Uanset hvilken erklæring, der skal på dit regnskab, så kan du bruge os som sparringspartner og rådgiver.

Vores juridiske afdeling arbejder tæt sammen med vores revisionsafdeling. Det kan spare dig for meget, hvis du står overfor en virksomhedsoverdragelse, et generationsskifte eller hvis du skal have oprettet et nyt selskab.  

Hvis du leder efter en revisor til at varetage revisionen af din virksomhed i Varde, kommer du derfor længere når du vælger Attent. Vi har samlet det hele ét sted for at gøre det nemt for dig. 

Jeg vil gerne have det nemt

Leder du efter en bogholder i Varde?

Vores bogholdere er erfarne og effektive revisorassistenter, som også håndterer lønadministration, fakturering, momsindberetning m.m. Bogholderen kan sidde hos dig i Varde eller klare det hele fra vores kontor. Når du vælger at outsource bogholderiet til Attent, får du alle vores kompetencer i ryggen.

Vi er også opdaterede på de seneste krav fra Erhvervsstyrelsen, og bogholdernes digitale kompetencer er i top.  

Mangler du en fleksibel bogholder hos dig i Varde? Så får du det hos os. Vi kan indrette aftalen, så det giver mest mening for dig og din virksomhed. Der er flere af vores medarbejdere som har faste dage ude hos vores kunder – fordi det passer kunderne bedst. 

At outsource bogholderiet frigiver tid hos dig, så du kan gå ud og skabe mere værdi hos dine kunder. Lad os klare regnskabsopgaverne, lønnen og momsindberetningerne. Og har du brug for mere, så er vi klar, når du er klar. 

Få en bogholder i Varde

Få en revisor i Varde

Udfyld kontaktformularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt.