Generationsskifte hos kvalitetsbiler

Fra lokal Shell tankstation i 1984 til Danmarks største brugtvognsforhandler

I familievirksomheden, Kvalitetsbiler, er den yngre generation klar til at tage styringen. Det startede i 1984 med en lokal tankstation og 5-6 brugte biler til salg. I dag er kvalitetsbiler en af Danmarks største brugtvognsforhandlere med flere selskaber. Et generationsskifte i den størrelsesorden, er ikke nogen simpel opgave.

“Sådan et generationsskifte det er en kæmpe mundfuld, og det vidste vi slet ikke inden vi gik ind til det. Men der har Attent virkelig været behjælpelige med at gøre det overskueligt”

Lotte Madsen, Kvalitetsbiler

 

 

Se videoen

- sådan har Kvalitetsbiler oplevet samarbejdet

For Kvalitetsbiler sker generationsskiftet stille og roligt, som en glidende overgang. Det betyder at både den ældre og den yngre generation kan følge med. Et generationsskifte sker altid med udgangspunkt i familien og virksomheden, og tilpasses jeres behov.

Overskuelig rådgivning

“Attent har hjulpet rigtig meget med rådgivning omkring, hvordan generationsskifte skulle udføres på bedste vis, så vi kunne fokusere på vores butik og drive den”

Lotte Mia Madsen, Kvalitetsbiler

Et generationsskifte indeholder mange overvejelser, og kan virke uoverskueligt. Det er her, vi hjælper med at holde i trådene og sørge for, at alle beslutninger bliver taget i jeres virksomheds bedste interesse.

Har du brug for rådgivning omkring generationsskifte?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

“Attent gjorde det meget simpelt for os, og oversatte det til et sprog som vi kunne forstå”

Lotte Madsen, Kvalitetsbiler