Christina Dall Nygart Carlsen

Revisorassistent

Christina afsluttede sin trainee tid hos Attent i september 2022 og arbejder nu som revisorassistent i vores Revisionsafdeling. Ved siden af sit arbejde læser hun HD i regnskab og økonomistyring på SDU i Kolding og forventer at afslutte den i sommeren 2024.

”Jeg har flair for tal og økonomi, og det er en af mine energikilder. Jeg kan godt lide den analytiske del og at man kan sætte facit under et resultat. Det passer mig godt med den direkte kontakt, som vi har til vores kunder, og det er vigtigt for mig at de får en god service.

Jeg har også et kreativt gen, som kommer til udtryk gennem decoupage, og så kan jeg godt lide at være aktiv. I min familie bor vi tæt på skov og natur, og jeg elsker en god gåtur i skoven”.

CV

2022 – nu: Revisorassistent, Attent

2020 – 2022: Revisortrainee,  Attent (tidligere One Revision trekantområdet)

2018 – 2020: Finansøkonom fra IBA, Kolding

2015 – 2017: Kolding HF og VUC, 2-årig HF