Dit gratis bogføringssystem kan mangle vigtige funktioner.

- et gratis system er også et begrænset system.

Den nye bogføringslov betyder, at de fleste virksomheder skal have et fuldt digitaliseret bogholderi. Det er fristende at kigge efter billige løsninger, men de kan i den sidste ende begrænse dig, fordi de mangler nøglefunktioner.

Book et gratis og uforpligtende møde med vores digitaliseringsteam, som i samarbejde med dig, finder de bedste bogføringssystemer til din virksomhed.

Èn ting er digitalisering – en anden er automatisering.

Et gratis system kan sagtens stadig overholde den nye bogføringslov i forhold til digitalisering. Men én ting er, om systemet er fuldt digitaliseret, noget andet er muligheden for automatisering. I visse af de større systemer kan man f.eks. scanne bilag ind, som systemet læser automatisk og selv bogfører.

Det er de såkaldte plugins – eller tredjepartssystemer – du kan vælge rundt om dit bogføringssystem, der gør hele forskellen. Og et gratis system er et begrænset system. Her vil du ikke finde de samme muligheder for at vælge de rigtige plugins til dit lønsystem, lagerstyring, rapportering m.m. Alle de funktioner, som gør, at dit bogholderi i realiteten har mulighed for at blive fuldt automatiseret.

Book gratis rådgivningsmøde

Hvilket bogføringssystem skal du så vælge?

Ja – det er et rigtig godt spørgsmål, som vi lader Camilla Henry Nissen, svare på. Hun hjælper dagligt vores kunder med digitalisering af deres bogholderi:

”Man skal vælge virksomhedens bogføringssystem ud fra virksomhedstype, mængden af bilag, behov for lagerstyring, integration af webshop osv.

Man bør også tage hensyn til den person, som skal sidde med bogføringen. Det er nemlig ikke alle bogføringssystemer, der er lige brugervenlige. Hvis man forventer vækst i sin virksomhed, skal systemet også kunne vokse med den”.

Camilla Henry Nissen er en del af vores digitaliseringsteam, som deltager i rådgivningsmøderne.

Book gratis rådgivningsmøde

Gratis rådgivning om digitalisering af dit bogholderi

Sammen med statsautoriseret revisor, Thomas Søgaard, og revisor Michelle Viskum Sortkjær Nissen, er Camilla Henry Nissen Attents specialister, når det kommer til digitalisering og automatisering af dit bogholderi.

Du kan booke et gratis og uforpligtende møde med dem, hvor du får et overblik over de systemer, som er det bedste match til din virksomhed.

Hvis du ønsker det, kan de også hjælpe med at implementere systemet og overføre al data, så du bliver godt kørende fra start. Dette er ikke en del af det gratis rådgivningsmøde, men vi kan love dig, at det betaler sig i den sidste ende.

Book gratis og uforpligtende rådgivningsmøde

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, men du kan også udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!