Køb og salg af virksomheder (M&A)

Et solidt samarbejde mellem dig og os

Overvejer du at købe en virksomhed eller at sælge din nuværende, er Attent et stærkt hold at have med på sidelinjen. Der skal være styr på det hele, og vi har flere års erfaring med salgsmodning, værdiansættelse og selve virksomhedsoverdragelsen.

Skal du sælge din virksomhed?

Overvejer du at sælge din virksomhed, tager vi gerne et møde med dig, så vi kan tale om, hvordan vi gør din virksomhed klar til salg. Det sker i et samarbejde mellem vores revisions- og juraafdeling, så vi har det fulde overblik og kan rådgive dig bedst muligt.

Når du har besluttet dig for at sælge, er der flere processer som skal sættes i gang. Vi rådgiver dig om, hvordan du optimerer din virksomhed, så den står stærkest muligt op til salget.

Vi rådgiver dig også hele vejen igennem salgsprocessen, blandt andet med:

  • Processtyring, indledende forhandlinger og foreløbige aftaledokumenter
  • Eventuelt opsætning af auktionsprocesser
  • Klargøring af due diligence
  • Forhandling med køber
  • Udarbejdelse af overdragelsesaftale og gennemførelse af overdragelsen (Closing).

Overvejer du køb af virksomhed?

Hvis du overvejer at købe en virksomhed, kan vi hjælpe dig hele vejen igennem processen. Vi hjælper med processtyring, indledende forhandlinger og foreløbige aftaledokumenter samt gennemførelse af due diligence.

Due diligence er en grundig gennemgang af virksomheden og dens finansielle forhold, rettigheder og forpligtelser i samarbejde mellem vores revisions- og juraafdeling. På den måde sikrer vi, at du har et fuldt overblik over alle forhold omkring virksomheden, inden du gennemfører købet.

Vi sørger for forhandling med sælger, udarbejdelse af overdragelsesaftale og gennemførelse af overdragelsen (Closing).

NDA - fortrolighedsaftale

Vi anbefaler altid, at der bliver lavet en NDA – en fortrolighedsaftale – mellem køber og sælger af en virksomhed. En NDA har til formål at sikre, at fortrolige oplysninger, der bliver delt mellem køber og sælger, ikke bliver videregivet til uvedkommende tredjemand.

For dig som sælger, betyder det, at din virksomheds fortrolige oplysninger (herunder kundelister, aftaler med leverandører, immaterielle rettigheder og meget andet) holdes fortrolige. For dig som køber, betyder det, at din interesse for virksomheden holdes fortrolig.

Få Attent med på holdet når du skal træffe de helt store beslutninger. Send en besked til os gennem formularen herunder, så kan vi tage en uforpligtende samtale.