Lise Vibing

Kommunikationsansvarlig

Lise er tovholderen for al kommunikation, som foregår i og omkring Attent. Hun er Attents go-to person, når der skal sendes generel information ud til kunder, medier eller medarbejdere. Hvis du er ny kunde, har du højest sandsynligt allerede stiftet bekendtskab med hende, da hun også står for vores onboarding.

Lise er desuden også projektleder for IT-projektet, RGDigital, hos Attents brancheorganisation, Revisorgruppen Danmark.

"Det handler om mennesker"

“Selvom jeg bruger meget af min tid ved tastaturet, handler mit arbejde i virkeligheden om at forbinde mennesker. Det har altid været vigtigt for mig, at de, som er omkring mig, har det godt. Hos Attent gælder det både kunder og medarbejdere. I mit arbejde vil jeg altid have fokus på mennesket først – dernæst produktet.

Jeg har en tro på, at det er vigtigt at have et åbent sind og stole på processen. Der er læring at hente i alt, og det er sjældent at man selv kan tænke sig til det endelig resultat. Jo flere facetter man kan få ind i sit arbejde, jo bedre. Her er sparring med kolleger og netværk uundværligt – det værste for mig ville være at ende i et ekkokammer. Målet for mig er ikke at få ret, men at blive klogere.

Privat bor jeg i Vejle med mine to børn og vores hund. Jeg træner crossfit, vinterbader og nyder naturen omkring Vejle med både hund og børn. Jeg har en skabertrang og et kreativt gen, som viser sig i strikke-, hækle- og sy-projekter.

CV

2023 – nu: Projektleder for IT-projektet, RGDigital ved Revisorgruppen Danmark

2022 – nu: Kommunikationsanvarlig, Attent

2020 – 2021: Marketingassistent, Ka-ching

2020 – 2022: Cand.mag i international virksomhedskommunikation, Syddansk Universitet

2017 – 2020: BA i international virksomhedskommunikation, engelsk, IT og webkommunikation

2014 – 2022: Webmanager, Odreco

2013 – 2014: Salgsassistent, Change

2011 – 2012: Quality Controller, Blend

2008 – 2011: Quality Controller, Solid og DND

2006 – 2008: Dameskrædder og beklædningsdesigner fra Tekstilhåndværkerskolen i Aalborg