Mette Brobyskov Kjærgaard

Revisor HD(R)

Mette er en del af revisionsteamet i Vejle og varetager opgaver i forbindelse med regnskabsafslutninger, erklæringer og rådgivning af kunder. Hun har en uddannelse i HD i regnskab og økonomistyring fra SDU i Kolding og har + 15 års erfaring i revisionsbranchen. Pt. læser Mette cand.merc.aud. på SDU ved siden af sit arbejde.

"Vi er nogle talnørder i min familie..."

“Jeg kan godt lide tal, og jeg tror det kommer fra min mor, som selv har arbejdet på kontor i mere end 48 år. Det var hendes bror, som sagde, at han nok skulle hjælpe mig igennem min HD, og sådan blev det. Vi er nogle talnørder på den side af familien. Vi kan godt lide at tingene går op.

Det er vigtigt for mig, at mine kunder får en god oplevelse, og at vi kan tale sammen. At de føler, de kan række ud, hvis der er det mindste.

Når jeg ikke er på arbejde, hygger jeg med min mand og vores børn i vores lille boble i Give. Vi kan godt lide at tage på udflugter til Givskud Zoo, som nærmest ligger i vores baghave”.

CV

2021 – nu:      Revisor HD(R) hos Attent

2013 – 2021: Revisor HD(R), Revision Kjær

2010 – 2013: Regnskabsassistent, SuperGros A/S

2006 – 2010: Revisorassistent, Martinsen Grindsted