Michelle Viskum Sortkjær Nissen

Revisor HD(R) og partner i Attent

Michelle har været med hele vejen, siden hun startede hos Thomas i Regnskabs-experten i 2016. Hun er gået fra bogholderopgaver til at uddanne sig som revisor med en HD i økonomi og regnskabsstyring. Pt. læser hun cand.merc.aud. på SDU ved siden af sit arbejde.

”Min vej til at blive revisor er ikke præget af karriere og uddannelse, men jeg værner om forståelse, interesse for faget og udvikling af kompetencer. Jeg forsøger at rumme mere end faglighed, og værner også om kunderelationer og ikke mindst forståelse for deres forretning.

De bedste forudsætninger jeg kan få for et godt samarbejde, er en gensidighed, hvor vi hjælper hinanden frem til det bedste resultat. Jeg er oprigtig interesseret i kundernes forretning, og når jeg forstår den, kan jeg også bedre rådgive i de regnskabsmæssige og skattetekniske aspekter”.

"For mig er et regnskab ikke bare et tal..."

” – men et redskab, der sammen med forretningsmæssig forståelse skal bruges som guideline og udvikling efter kundens interesse.

Det samme gør sig gældende for vores medarbejdere. Jeg værner om at udvikle folk og fokusere på, hvordan mennesker optimeres bedst. Jeg lytter og forsøger at guide medarbejderne fagligt og mentalt, så deres arbejde giver mening og tilfredsstillelse for både dem og vores forretning”.

Privat kan jeg godt lide nedbrydningsprojekter, hvilket på det sidste er gået ud over mit bryggers og køkken. Jeg er ikke bleg for at rykke noget ned og bygge det op igen – og så drømmer jeg om et sommerhus som måske – måske ikke – trænger til en kærlig hånd”.

CV

2021 – nu: Partner, revisor Attent (tidligere One Revision Trekantområdet)

2017 – 2021: Revisor Attent (tidligere One revision Trekantområdet)

2016 – 2017: Revisorassistent Regnskabs-experten.dk

2013 – 2015: Bogholder R2 Group