Attents værdier

Opmærksom rådgivning - hele vejen rundt

Hos Attent går vi efter at give dig ro i maven og hjælpe dig og din forretning til at nå de mål, du har sat for den. Målet med vores rådgivningshus er, at du kan få hjælp og rådgivning til din virksomheds rejse ét sted. Vi tror på, at det fulde overblik er bedre end et snævert indblik, når det kommer til at løfte din virksomhed.

Vores medarbejdere er fundamentet

Vi lægger stor vægt på at have glade medarbejdere, fordi vi tror på, at glade medarbejdere leverer den bedste ydelse og skaber det bedste fundament for din succes. Vi har et engageret og kompetent team, som arbejder på et værdigrundlag der, sætter kvalitet, menneskelig balance, humor og empati højt.

Det er ikke hos os, du får indfriet dine branche-fordomme om støvede jakkesæt og kedelige personligheder. Der er ingen tvivl om, at vi tager vores arbejde seriøst, men for os er det vigtigt at have humor og empati med i alt hvad vi gør. Det er sådan vi arbejder bedst.

Vores rejse

Vi startede oprindelig som et revisionshus, men fandt hurtigt ud af, at vi ville mere end det – både for os selv og vores kunder. Vi begyndte derfor at tilbyde erhvervsservice – outsourcing af de administrative opgaver – for at give en bredere palette af ydelser til vores kunder.

Den seneste udvikling, hvor vi tilbyder juridisk rådgivning og GDPR-rådgivning betyder, at du kan droppe de dyre konsulentløsninger og samle det hele ét sted, hvor der er et dybt indblik i din virksomhed. 

Skal du være med?

Vi søger hele tiden efter kompetente medarbejdere, som har lyst til at gå glade på arbejde, og give sit bedste til vores kunder.

Er det dig?

Læs mere her