Forretningsudvikling

Et boost til din virksomheds potentiale

Der er flere måder vi kan hjælpe med at udvikle din forretning på. Vi kan deltage som en del af dit advisory board, hjælpe med at opstille budgetter og rapportere, samt tilbyde vores kompetencer gennem strategiudvikling.

Advisory board

Et advisory board består af medlemmer, som kommer med praktisk erfaring indenfor et bestemt felt. Sørg altid for at finde medlemmer, som ikke ligner dig, så du får modspil og andre perspektiver ind. Vi tilbyder vores eksperter som en del af din virksomheds advisory board. Vi går til opgaven med åbenhed og ærlighed, og fuld fokus fra vores respektive arbejdsområder. 

Et advisory board er ikke som en bestyrelse, som har juridisk medansvar for virksomheden. Det eksisterer udelukkende som din sparringspartner i udviklingen af din forretning, eller som fortrolig i svære situationer.

Budgettering og rapportering

Dit budget er en forventning om hvordan virksomhedens fremtid ser ud. Vi hjælper med at udarbejde dit budget, og kan også afgive erklæringer på det, når du skal i banken. I samarbejde med os, får du et grundigt indblik i de resultater, som du forventer at opnå, og de resultater, som du i realiteten når.

Ved rapportering holder vi de aktuelle tal op mod budgettet. Vi giver overblikket over forretningens tilstand, som du kan bruge overfor ejere, investorer m.m.

Strategi og sparring

Når vi har indblik i dine budgetter, har vi et solidt grundlag for at rådgive om vækststrategier og den retning du gerne vil udvikle din forretning i.

Når du bruger os som sparringspartner, kan vi hjælpe dig med det strategiske og økonomiske overblik, så du kan træffe dine beslutninger på et tydeligt grundlag. Vi går ind og ser på muligheder for effektivisering og optimering af virksomhedens processer.

Har du brug for sparring?

Hos Attent har vi alsidig erfaring i sparring med virksomheder omkring forretningsudvikling. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for din forretning.