Sidder din virksomhed fast i den digitale udvikling?

SMV:Digital giver tilskud til privat rådgivning om digital udvikling i din virksomhed.

Der åbnes løbende for ansøgninger om tilskudsvouchers til din virksomheds digitale udvikling. Tilskuddene tildeles efter først-til-mølle princippet, og kan bruges til privat rådgivning. Du kan bruge Attent som rådgiver inden for områderne digital bogføring samt digital sikkerhed og dataetik.

Der er lige åbent for puljen på 50.000 kr. til rådgivning om digital sikkerhed. Det kan du læse mere om længere nede.

Hvem kan søge?

Alle virksomheder med op til 249 ansatte kan søge tilskud afhængig af projekttypen, og der er mulighed for at vælge rådgivning med fast tema eller få tilskud til rådgivning som er skræddersyet en specifik problemstilling.

Hvis du har brug for hjælp til dit næste digitale skridt, har brug for at få styrket din konkurrenceevne eller gennemføre et digitalt projekt, så kan du søge SMV:Digital om tilskud.

Åben pulje: 50.000 kr. til digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse.

Der er lige nu åbent for ansøgning om 50.000 kr., som er øremærket rådgivning om digital sikkerhed. Bliver din ansøgning godkendt, kan du blandt andet bruge rådgivningen på:

  • at løfte din digitale sikkerhed
  • at få styr på databehandleraftaler, risikovurderinger og IT-sikkerhedspolitik
  • at gøre klar til at søge om mærkning eller certificeringer

 

Legal advisor, Christian Madsen, er godkendt rådgiver hos smv:digital indenfor digital sikkerhed. Han vil kunne hjælpe dig med at søge tilskuddet og efterfølgende rådgive dig om de nødvendige tiltag, og eventuelt hjælpe dig til at gøre klar til en ansøgning om certificering.

Kontakt Christian på 40 14 87 87 eller chm@attent.dk, hvis han skal hjælpe dig.

Om SMV:Digital

SMV:Digital er et program som har til formål at styrke små og mellemstore virksomheders digitale kompetencer og grønne omstilling.

I programmet er der bl.a. mulighed for at søge tilskud til rådgivning hos private virksomheder, tilskud til investering og kompetenceforløb.

Det er en del af regeringens Strategi for Danmarks Digitale Vækst og programmet løber frem til 2025.

Vi holder dig opdateret om nye tilskud fra SMV:Digital

Der vil blive åbnet for flere puljer i løbet af 2023. Datoerne vil blive offentliggjort inden udgangen af 2022. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvor du vil få besked når nye puljer åbner.