Thomas Søgaard

Partner og statsautoriseret revisor

Thomas Søgaard startede som selvstændig med regnskabsfirmaet Regnskabs-experten.dk med fokus på at lave specialløsninger til ejerledede virksomheder, og på at have en virksomhed, hvor medarbejderne har det sjovt når de går på arbejde. Det er de værdier som Attent udspringer fra.

Thomas er uddannet statsautoriseret revisor, og har været økonomisk rådgiver for flere virksomheder inden de skulle ind i underholdningsprogrammet, Løvens Hule, på DR. Han har herudover hjulpet andre scale-ups med deres vækstrejse. Derudover er Thomas underviser på FSR’s SR-akademi, hvor han underviser kommende statsautoriserede revisorer.

”Jeg er drevet af udvikling og forandring".

“Jeg elsker at udvikle mine medarbejdere, mine kunder og mig selv. Det at gøre en forskel og give værdi til nogen er yderst tilfredsstillende for mig. Jeg er udspringer af en yderst elitær branche, hvor man altid har gjort tingene meget firkantet, ensartet og formelt. Hele denne tankegang elsker jeg at udfordre hver dag.

Jeg har startet vores forretning med et blankt skrivebord, nul kunder og nul aftaler på forhånd. Dette til i dag at være en veletableret virksomhed med glade kunder og glade medarbejdere.

I tiden som selvstændig har vi været igennem mange ups and downs og do’s and don’ts. Dette lærer man af. Det gør samtidig, at jeg har nemt ved at relatere til alle vores kunders udfordringer. Jeg har nemlig selv været der.

Privat er jeg familiefar til 3 børn og gift med min skønne kone, Lotte, som jeg bruger meget tid med. Min fritid bruger jeg på træning, herunder crossfit, mountainbike og padel. Jeg er altid klar på en konkurrence eller en udfordring.”

CV

2022 – nu: Partner, statsautoriseret revisor Attent (tidligere One Revision)

2021 – nu: Underviser ved FSRs SR-akademi

2020 – 2022: Partner, statsautoriseret revisor One Revision Trekantområdet

2017 – 2020: Partner, revisor One Revision Trekantområdet

2014 – 2017: Ejer, Regnskabs-experten.dk

2013 – 2014: Revisor Cand.merc.aud., KPMG

2012 – 2013: Financial advisor SuperGros A/S

2007 – 2012: Revisor HD(R) PwC