Selskabsstiftelse og omstrukturering af selskab

Skal vi hjælpe dig med oprettelse af selskab?

Uanset om du overvejer at stifte et ApS (anpartsselskab) eller et A/S (aktieselskab), vil lave omstruktureringer eller har brug for hjælp med kapitalforhøjelser/-nedsættelser, så står vi klar med rådgivning, som tager udgangspunkt i selskabets specifikke situation.

Stiftelse og registrering af selskab

Ved et ApS eller et A/S, er det vigtigt at overveje, hvilken virksomheds-/ selskabsform der er bedst egnet til dig og din virksomhed, herunder om det er relevant med et holdingselskab, en bestyrelse eller en ejeraftale, hvis I er flere kapitalejere. Alt det og meget mere står vi klar til at rådgive om, så vi sikrer, at du får en optimal start på din nye virksomhed.

Vi tager os også af formalia og krav, der skal overholdes i forbindelse med stiftelse og registrering af selskab.

 

Fra personlig virksomhed til selskab

Der kan være nogle klare fordele ved at omdanne din personlige virksomhed til et selskab. Der er dog nogle selskabsretlige regler, som skal følges for at kunne lave en skattefri selskabsstiftelse. 

Der er også flere juridiske forhold, som skal være på plads inden man kan omdanne til et selskab. Blandt andet skal der ske en gennemgang af kontrakter til kunder og leverandører, og bankforbindelser og kreditorer skal godkende selskabsstiftelsen.

Vi rådgiver gerne om fordelene ved at omdanne til selskab.

Kontakt os her

Kapitalforhøjelser

Der kan være mange grunde til at forhøje selskabskapitalen i et selskab. Måske I vil styrke likviditeten eller måske er der en ny kapitalejer (partner eller investor), som skal ind i selskabet. Det kan også være relevant at lave en kapitalforhøjelse i forbindelse med omdannelser eller omstruktureringer.

Dette kan vi også hjælpe dig med

  • Genoptagelse eller afvikling af selskab
  • Ejerforhold og ejeraftaler
  • Vedtægtsændringer herunder navneændring, vedtægtsændringer osv.
  • Selskabsretlig house keeping

 

Har du brug for rådgivning omkring selskabsstiftelse?

Kontakt os ved at udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.