Outsourcing af lønadministration

Smidig og effektiv lønkørsel

Bruger du for meget tid på lønadministration? Uanset hvilket lønsystem du har, kan vi overtage administrationen af lønnen til dine medarbejdere. Vi sørger for at indberette lønnen til skat, feriekonto, ATP og pensionsordninger efter de gældende regler.

Fordele ved outsourcing af løn

Når du outsourcer lønadministrationen til os, giver det tryghed for dig og stabilitet for dine medarbejdere. Vores dygtige medarbejdere er opdaterede på reglerne for feriepenge, pension og GDPR. Derfor er din lønadministration i gode hænder hos os.

Du beholder kontrollen

Når du bruger os som samarbejdspartner, skal vi nok tage de tidskrævende opgaver, og vi sender ikke noget afsted, før du har godkendt vores arbejde. Du får det fulde udbytte af vores viden og erfaring omkring lønadministration med alt hvad det indbærer af rammerne for ferielovgivningen, pension og skat.

Frigiv mere tid med en ekstern bogholder

Som en del af vores erhvervsservice tilbyder vi også outsourcing af bogholderi, faktureringer, indberetninger til moms, m.m.

Der er ingen grund til at du skal bruge tid på administration, når du kan bruge din tid bedre på udvikling af din virksomhed.

Vi kan klare arbejdet for dig både grundigt og effektivt.

Læs mere om erhvervsservice

Har du brug for mere tid til din virksomhed?

Hvis du har en ledig skrivebordsplads en gang om ugen, har vi en revisorassistent du kan låne fast til bogholderi, lønadministration, moms, afstemninger til regnskabet m.m. Det giver et stærkt samarbejde med en god kommunikation, når vi kan lave arbejdet hos dig. Du får adgang til alle vores kompetencer, uden at have en bogholder på din egen lønningsliste.

Vil du høre hvad vi kan gøre for dig?

Kontakt os gennem formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.