Har du brug for en ekstern bogholder?

Administration er en tidsrøver

Nogle af de vigtigste opgaver i en virksomhed er også de mest tidskrævende, men ikke nødvendigvis dem, man har lyst til at bruge mest tid på. At få en ekstern bogholder kan være en fornuftig beslutning, så du kan fokusere på at udvikle din virksomhed.

Outsourcing af bogholderi

Outsourcing af bogholderi giver mening, hvis du synes at bunken af bilag hober sig op, eller hvis dine kompetencer ligger andre steder. At lave bogholderi i dag kræver indsigt i de gældende regler omkring bogføring, moms og skat. Den indsigt har vi. 

Du kan have din eksterne bogholder hos os i Vejle eller Skovlund. Vores dygtige medarbejdere sørger for at bogføre bilag, fakturere og indberette din moms, mens du beholder det økonomiske overblik.

Du kan også outsource din lønadministration til os.

Læs mere om outsourcing af løn

Få din egen revisorassistent hos os

Vi har flere kunder, som benytter sig af muligheden for at få en af vores revisorassistenter ud en fast dag om ugen. Du får en stærk samarbejdspartner i os, og det er med til at aflaste for løbende regnskabsopgaver.

Du kan bruge vores erhvervsservice på de områder du har brug for hjælp til. Hvis du eksempelvis selv laver bogføringen, kan vi sagtens tage over derfra. Vi kan hjælpe dig med:

  • Bøgføring
  • Moms
  • Lønadministration
  • Lønsumsafgift
  • Afstemninger til regnskabet
  • Månedlige rapporteringer
  • Budgettering
  • …og meget mere

 

Vi laver gerne en samlet pakke til dig med den hjælp, som du har brug for.

Automatisering af bogholderi

Den nye bogføringslov betyder, at langt de fleste virksomheder skal have digital bogføring. Alle bogføringssystemer skal overholde erhvervsstyrelsens krav om it-sikkerhed og opbevaring af oplysninger. Derudover er der også forskellige systemer, som passer til forskellige virksomhedsstrukturer.

Lad os hjælpe dig med at finde frem til et godkendt system, som passer til dit behov.

Læs mere om automatisering af bogholderi

Fordele ved en ekstern bogholder

Du har sikkert ikke startet din virksomhed, for at sidde med hovedet i regnskabet. Omvendt så vil du sikkert gerne stadig have kontrol over det. Når du har en ekstern bogholder hos os, er det stadig dig som godkender regnskabet. Du slipper derfor for de tidskrævende opgaver uden at slippe kontrollen med din virksomhed. 

Kontakt os gennem formularen herunder, så ringer vi til dig hurtigst muligt.