Annemette Sørensen

Revisorassistent

Annemette er en del af vores erhvervsservice og varetager bogføring, løn, moms og afstemninger. Hun er en af de revisorassistenter som vi låner ud til vores kunder nogle dage om ugen.

”Jeg er nok meget regelret og kan godt lide når tingene stemmer, og der er styr på detaljerne. Når jeg er ude og arbejde hos kunder, kan der være nogle andre arbejdsopgaver end på kontoret, og det er egentlig en fin afveksling. Det er meget rart at få prøvet kræfter med nogle andre ting. Det giver mig mulighed for at udvikle mig”.

Jeg bor i Horsens og i min fritid spiller jeg squash. Det kommer mig til gode, når vi en gang imellem hos Attent mødes til padel”.

CV

2021 – nu: Revisorassistent, Attent

2018 – 2020: HD fra Aarhus Universitet

2017 – 2021: Økonomiassistent, Aarhus administrationsbureau

2015 – 2017: Økonomielev, Aarhus administrationsbureau

2013 – 2015: Financial controller fra Aarhus Erhvervsakademi