Camilla Hviid Kikkenborg Nielsen

Revisor HD(R)

Camilla sidder i vores revisionsteam og varetager primært vores kunder i Skovlund i forbindelse med udarbejdelse af årsrapporter, assistanceerklæringer m.m. Hun har en uddannelse i HD i regnskab og økonomistyring fra SDU i Kolding og har + 10 års erfaring i revisionsbranchen.

Drevet af samarbejde med kunderne.

“Det, der driver mig i mit arbejde, er den tætte kontakt til kunderne, hvor jeg ser os som samarbejdspartnere, der ved fælles hjælp kommer frem til det bedste resultat.

Det jeg godt kan lide ved at arbejde hos Attent er, at de har givet mig muligheden for at komme endnu tættere på mine kunder, og givet mig et rum til at videreudvikle mine kompetencer.

Privat bor jeg i Skovlund sammen med min mand og vores to piger. Min fritid går med at være sammen med familien. Jeg nyder især at være kreativ sammen med mine piger. Derudover nyder jeg vores lokale natur med masser af gode gåture”.

CV

2022 – nu: Revisor HD(R), Attent

2016 – 2022: Revisor, Martinsen Rådgivning & Revision i Grindsted

2012 – 2016: Revisor Revipartner i Vejle

2013 – 2016: HD i regnskab og økonomistyring

2012 – 2014: Revisortrainee